Huygens Vocaal Ensemble geeft gratis mini concerten

Op zaterdag 8 juli zal het Huygens Vocaal Ensemble een tweetal mini concerten verzorgen in Zwolle. Op het programma een bloemlezing van werken die ook in oktober van dit jaar worden uitgevoerd.

De miniconcerten zijn gratis toegankelijk. Het eerste optreden is om 11.30u bij Waanders in de Broeren en het tweede om 12.30u in de grote- of Michaelskerk in Zwolle.

Komend seizoen.

Na de grote vakantie – maandag 4 september - begint kamerkoor Huygens Vocaal Ensemble met de repetities voor volgende programma’s.

In oktober zal het koor op uitnodiging het programma ‘ Voices of Nature’ uitvoeren. De concerten met dit programma vinden plaats in het eerste en tweede weekeind van oktober in Dordrecht, Zwolle en Deventer. Op het programma staan werken van Schnittke, Runestad, Whitacre en van dirigent Tijssen.

Op 16 december zal het ensemble een kerstconcert verzorgen in de grote kerk van Hattem. Voor mei 2018 staat andermaal een parkeergarage concert op het programma waarna het koor zich zal voorbereiden op een concertreis naar Argentinië. Deze concertreis zal plaatsvinden begin november 2018.

Meezingen:

Het Huygens Vocaal Ensemble repeteert wekelijks op maandagavond in Hattem. Momenteel bestaat het ensemble uit 16 gedreven koorzangers uit de wijde regio. Het Huygens Vocaal Ensemble is altijd op zoek naar ervaren en enthousiaste zangers. Belangstellenden voor een auditie kunnen zich aanmelden via de website of door te bellen met dirigent Hans Tijssen 06 308 444 29.